Skip to content
T. 699 108 844

duracio

DURACIÓ DEL CURS
3 hores

chef

QUÈ CUINAREM?
Farem elaboracions treballant amb productes de temporada i de la terra. Treballarem diferents tècniques en la cocció del ou. Us ensenyarem i tastarem ous ecològics de gallina, ous d’ànec, ous de guatlla, ous d’estruç. Parlarem i posarem en práctica les combinacions d’aliments que millor mariden amb l’ou. Realitzarem diferents elaboracions a base d’ous de diferents tipus d’animal.

RECETA

QUÈ INCLOU EL CURS?

- Material didàctic i receptari.
- Davantal per treballar.
- Maquinaria i utensilis per a les elaboracions.
- Copa de vi
- Certificat d’assisténcia.

TALLER D'OUS

DESCRIPCIÓ DEL CURS

A Catalunya, com en moltes altres regions, tenim un idioma, unes costums i una cuina pròpia. Una cuina basada en producte i elaboracions senzilles. Caracteritzada per la temporalitat i la ubicació. La gastronomia a Catalunya forma part de la dieta mediterrània inclou una gran varietat de productes del mar, de la muntanya i del hort. A més la cuina catalana ha sigut representada per Xefs de renom per tot al món. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que volen conèixer les arrels de la cuina catalana. Es realitzaran les receptes més representatives repartides per zones geogràfiques.

L’objectiu del curs es poder interioritzar les receptes per poder ser utilitzades en el dia a dia de l’ alumne.
Al final de cada sessió l’alumne podrà degustar les elaboracions a l’aula maridant amb una copa de vi.
Cada alumne realitzarà les seves pròpies receptes i rebrà material didàctic.

FORMULARI INSCRIPCIÓ CURS

SI estás interessat en fer aquest curs, omplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per confirmar-te la plaça.

CURSOS